شب ششم محرم ۹۸ | مجتمع فرهنگی باران

shab 6m 98 (8)

[foogallery id=”1563″]

جلسه ششم محرم ۹۸ | مجتمع فرهنگی باران

با موضوع : مولا مرا برای خودت انتخاب کن


🏴 شب ششم محرم الحرام ۱۴۴۱

⬅️ چه کنیم تا امام حسین(ع) ما را انتخاب کند؟

💠 قاسم جیگرکی آدم خلاف کاری بود اما در یک هیئت علمداری می کرد. آن هیئت بخاطر حضور قاسم خلوت شد. خدام هیئت به قاسم امر کردند که از هیئت برود. قاسم عرض ادب کرد و گفت اگر مشکل منم می روم تا جلسه آقا شلوغ بشود! بعد از این ماجرا خادمان هیئت خواب امام حسین(ع) را می بینند که امر می کنند خادمان قاسم را به هیئت بیاورند. قاسم هم همان شب در خواب امام حسین(ع) را می بیند که می فرمایند؛ “طوری باش که ما می خواهیم نه آنطوری که خودت می خواهی”. بعد از این ماجرا است که قاسم متحول می شود و دست از خلاف می کشد.

💠 باید طوری باشیم که امام حسین(ع) می پسندند و به رضایت برسیم. ظرفیتمان را افزایش بدهیم. باورمان به خودمان را تغییر بدهیم و به این باور برسیم که ما یک جسم تمام شدنی نیستیم. ما یک روح هستیم که “فعلا” در یک جسم هستیم، همان روحی که خداوند می فرمایند: نَفَختُ فیهِ مِن روحی.

💠 باید روحمان را تقویت کنیم و موانع تقویت روح را برطرف کنیم.

↩️ موانع تقویت روح چیست؟

۱⃣ باور نکردن روح و توانایی هایش: روح و توانایی هایش را باور کنیم. هر صبح که از خواب بیدار می شویم باور داشته باشیم که یک خالق بیدار شده است. ما توسط روحمان می توانیم خلق کنیم زیرا ظرفیت روح فوق العاده زیاد است. البته اگر این ظرفیت مدیریت نشود همانقدر که خوب است می تواند ویرانگر شود.

۲⃣ تمرکز نداشتن بر این قدرت: قدرت روح تحول ایجاد می کند نه کائنات. این قدرت و عظمت درون خودمان است. دین نسخه خالق است برای تربیت روحی که درون ما است. مثلا ما برای رفع خستگیِ جسم می خوابیم ولی دین گفته برای رفع خستگی روح تسبیحات حضرت زهرا(س) بگو! اگر با توجه گفته بشود حقیقتا خستگی روح را برطرف می کند! فراموش نکنیم این دستور از طرف همان کسی است که روحش درون ما است! روح تقویت بشود بیماری های جسمی تضعیف می شود!! فرق ما با مرتاض های هندی این است که آن ها برای استفاده از توانایی های روحشان، جسمشان را به شدت تضعیف می کنند تا نقش روح پررنگ بشود ولی ما اینکار را خطا می دانیم. ما روح را تقویت می کنیم تا روحمان جسممان را مدیریت کند.

۳⃣ تلقین و تمرین و تکرار کردن: امروزه در جوامع علمی دنیا درباره تلقین بحث و گفتگو صورت می گیرد.
در دین ما تلقین(تمرین و تکرار) از عوامل سیر و سلوک است. در پزشکی هم تلقین درمانی وجود دارد. مثلا طبق تحقیقات اسم سرطان باعث می شود مریض به خود مدام تلقین بد کند. انقدری که این تلقین کردن باعث مرگ می شود خود بیماری مضر نیست. کسانی هستند که بخاطر روحیه بالایی که داشتند خوب شدند. در بحث تلقین باید بدانیم که ارواح با هم دیگر در ارتباط هستند و به دلیل این ارتباط هر باوری که داشته باشی همان برایت رقم می خورد. در اصطلاح دینی می گوییم ارواح جذب و مجذوب می شوند. اگر مثلا به خودت گفتی فلانی برای من بدیمن است. روحت واقعا بدیمنی را جذب می کند! باید با تمرین و تکرار باور های غلطت را از بین ببری.

💠 در این دنیا تو انتخابگری. می توانی خوبی یا بدی را انتخاب کنی. می توانی به روح خوراک خوب یا بد بدهی. مثلا اگر مدام موسیقی و آهنگ های بی مفهوم یا بد مفهموم گوش دادی، روحت از آن تغذیه می کند و از آن تفکری که در مفهوم آن آهنگ وجود دارد استفاده می کند و آن را تبدیل به باور می کند.


ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تمام مدیا

وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا

شبکه های اجتماعی استاد محمد داستانپور

وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا
وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا

مجموعه های فرهنگی

وب سایت محمد داستانپور | تمام مدیا